Upprop för halverad köttkonsumtion till 2030

Facebook Блеск Djurhållning för köttproduktion kräver mycket mark, vatten och energi. Vår köttkonsumtion utgör ett allvarligt hot mot Sveriges miljö- och klimatmål. Den kräver också väldigt mycket resurser i andra länder. Bland annat skövlas stora mängder mark i Sydamerika för sojaodling för foder till svenska kor, grisar och kycklingar. Enligt FN står kött, mjölk och ost för 14,5 procent av de globala växthusgasutsläppen.

Instagram Детейлинг https://www.facebook.com/autostudio.glyanec Facebook Автостудия Глянец Vi uppmanar därför regeringen att sätta ett nationellt mål om en halvering av köttkonsumtionen i Sverige till 2030 och att ta fram en konkret handlingsplan för hur det målet ska nås.


Namninsamling för halverad köttkonsumtion till 2030

here Läsa eller redigera framställningen
  

Instagram Автостудия Глянец Därför behövs ett nationellt mål om en halvering av köttkonsumtionen i Sverige

[your signature]

601 underskrifter

Dela denna namninsamling med dina vänner:

   


 

Senaste underskrifter
601 Mattis Abrahamsson Fotskäl Jan 13, 2018
600 Maggie Wanthatham Västerås Jan 12, 2018
599 Sandra Karlström Jan 12, 2018
598 Nina Skyttmo V8B0R4 För djuren, miljön och hälsan Jan 12, 2018
597 Harald Svensson Växjö Jan 11, 2018
596 Matilda Pyk Borrby Jan 11, 2018
595 David Laaarson Jan 10, 2018
594 Desirée Granath 61190 Jan 10, 2018
593 Sandra Sternad Fackel 41715 Jan 10, 2018
592 Karin Blomqvist Jan 10, 2018
591 Tomas Hedlund Malmö Jan 10, 2018
590 Maria Lindström 12900 Jan 10, 2018
589 Katarina Wignell Jan 10, 2018
588 Linda Persson Jönköping Jan 10, 2018
587 Albin Kikuchi Linköping Jan 10, 2018
586 Anna Pettersson Malmö Jan 10, 2018
585 Hanna Waerland Jan 10, 2018
584 Anna Wedel Allgulin 79391 Jan 10, 2018
583 Chalotte Belasommer Jan 09, 2018
582 Kenneth Kraft Falun Vi har bara en jord och bör vi förvalta den på bästa sätt - det kräver omställning!! Jan 09, 2018